Ponedeljak 08.09.2014.
12:00
Lj. Mudrinić - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Ušla im sreća kroz vrata

Krenulo im: Tanja Šiljegović sa decom
 

- Javila se gospođa koja živi u Prijedoru i rekla da je njena zaova Nada iz Francuske pročitala priču o mojoj porodici u "Vestima" i posebno ju je ganula želja moje ćerke Tatjane koja želi da studira medicinu jer i sama dobročiniteljka ima bolesno dete. Nama su njeni rođaci uručili pismo s objavljenim tekstom i novčanim darom koji je stigao u pravi čas. Veliko hvala! - kaže majka Tanja i dodaje da su ih posle napisa u našim novinama posetili aktivisti humanitarne organizacije Srbi za Srbe i pitali šta im je najpotrebnije.

Zamolili su ove aktiviste da im pomognu s većim ležajem, nekim trosedom na rasklapanje, da tri kćerke imaju gde da spavaju kad dođe zima... U kuhinji je toplo, samo nedostaje neki širi krevet.


- Prvo nam je obezbeđena stipendija od 400 evra za Tatjanu koju nam je darovao anonimni Zemunac iz Izerlona u Nemačkoj, tako da je jedna naša velika briga otpala. Zapanjujuće, ali istinito, čim je ovaj dar ušao u našu kuću, sve nam je krenulo nabolje. I lekarski nalazi kičme mlađe ćerke su postali bolji, a i ja imam novu ponudu za posao. O ovom što smo dosad dobili, nismo mogli ni da sanjamo - ističe zahvalna majka Tanja koja je nedavno dobila i sezonski posao u Prijedorčanki, Fabrici za preradu voća. Krenulo je Šiljegovićima, samo neka što duže potraje.

2024 © - Vesti online