Subota 06.09.2014.
21:29
Beta

Svima je u interesu da se Crvena zvezda takmiči

Foto: Ilustracija
 

Kako je preneo jedan dnevni sportski list, Zajednica Super lige odlučila je da suspenduje Crvenu zvezdu, jer nije uspela u propisanom roku da se dogovori sa igračima kojima duguje novac. Ostala je dužna Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu, Urošu Miloševiću, Nemanji Zelenoviću i Stevanu Ćiriću.

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih dostavljenom agenciji Beta, muški rukometnni klub Crvena zvezda uveren je da će se i 67. godinu za redom učestvovati u najelitnijem takmičenju u državi.

"Sigurni smo, jer smo Rukometnom savezu Srbije (RŠ) i Zajedici super lige Srbije dostavili potrebna dokumenta, kao i garanciju Sportskog društva Crvena zvezda. Ponovili smo postupak od prošle godine na osnovu koga smo se takmičili u sezoni 2013/2014", piše se u saopštenju.

Kako se navodi, klub je u stalnom kontaktu sa čelnicima Zajednice SRLS, pa je iznenađen ovom vešću.

"S obzirom na preporuku Upravnog odbora RŠ o reprogramu dugovanja svih klubova, koja je upućena zbog aktuelne situacije u zemlji, smatramo da će Zajednica Super lige prepoznati interes svojih klubova, ali i naći način da zaštiti igrače. Verujemo da će omogućiti Zvezdi i drugim klubovima sa istim problemima da kroz reprogram reše svoja dugovanja i redovno se takmiče", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, rukometni klub Crvena zvezda smatra da treba da dobije dozvolu da se takmiči, jer su propisi isti kao i prošle godine

2024 © - Vesti online