Subota 06.09.2014.
17:55
alo.rs

Bratanci tužili Savu Miloševića!

Ne vole ga bratanci: Savo Milošević

Policija u Bijeljini prikuplja dokaze o ovom slučaju i oni bi za nekoliko dana trebalo da budu dostavljeni tužilaštvu radi eventualnog krivičnog gonjenja Save Miloševića, inače Andrijinog rođenog brata, piše "Alo".
 

Kako nezvanično saznaju, u Osnovnom sudu u Bijeljini, Andrijina deca i njihova majka Daniela tužili su Savu zbog toga što je u noći između 31. avgusta i 1. septembra porušio i uklonio postavljeni nadgrobni spomenik na groblju u Johovcu, kod Bijeljine, sa namerom da postavi drugi i na taj način, kako stoji u tužbi u koju je „Alo!“ imao uvid, narušio njihovo pravo kao zakonskih naslednika na podizanje nadgrobnog spomenika ocu i obavljanje verskih i drugih običaja.

Ovo je za „Alo!“ potvrdio i advokat Slobodan Cvijetić, koji u razgovoru za naš list kaže da je tužba podneta i protiv kamenoresca koji je od Save uzeo novac da postojeći spomenik sruši i postavi novi.

" Od suda tražimo da hitno donese privremenu i sudsku meru obezbeđenja kojima će se Savi zabraniti postavljanje novog nadgrobnog spomenika i narediti da odmah vrati onaj koji je uklonjen - priča za "Alo" advokat Cvijetić, dodajući da je cela Bijeljina zatečena time što je Savo uradio i da je slučaj rušenja nadgrobnog spomenika nezapamćen u tom mestu.

Pokušavali su novinari pomenutog lista da stupe u kontakt sa nekadašnjim fudbalerom, ali on se nije odazivao na pozive, niti je odgovarao na SMS poruke.

2024 © - Vesti online