Petak 05.09.2014.
08:12
D. Dušanić - Vesti

Kome smeta što sam zgodna

Milica Todorović peva, đuska i jede kebab
 

- Svakodnevno pratim koliko "Moje zlato" ima pregleda na Ju tjubu i kakvi su komentari publike. Komplimenti mi prijaju, ali mi nije bitno da li ćemo Janko i ja prestići Severinu i Ministarke i, koliko znam, naša dosadašnja dinamika pregleda ipak kaska za njima. Za razliku od pesme "Tri čaše", koja mi se u početku i nije baš dopala, zbog numere "Moje zlato" osetila sam leptiriće u stomaku - kaže Milica.


Da li ste se pokajali što ste u spotu pokazali atribute?
- Ne, jer nema u tome ničeg vulgarnog. Dobijam komplimente, mada ima i onih koji me pitaju šta je sledeće, hoću li naredni put biti još provokativnija, imam li ja poput nekih koleginica seksi fotografije koje krijem, plašim li se da ne procure u javnost... Meni je sve to smešno i bez potrebe se podiže medijska prašina. Mlada sam, zgodna, šta sam ružno pa uradila?! Ali, dobro, zna se da su mnogi željni skandala i afera, pa kad ih nema sami ih prave.

Sve češće za klavirom

U zagrljaju sa bivšim

- Sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem ostala sam u super odnosima i nema razloga da bude drugačije. U poslednje vreme sve češće sedam za klavir jer želim da obnovim znanje stečeno u muzičkoj školi. Privlači me kompozitorski rad, i sigurna sam da će mi u tome pomoći Rade i Saša, koji su završili Muzičku akademiju i imaju iskustvo u tome.

Mnogi smatraju da moderne pesme imaju kratak rok trajanja, dok se bakšiš na veseljima uzima uz hitove Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić...?
- Tačno je sve to. Ovo su instant hitovi, kao što i mnogi pevači imaju instant popularnost.


Pa zašto ih onda snimate i dajete pare autorima?
- Pesme sa di-džejevima i em-sijevima ne izvodim na svadbama i krštenjima, ali ih pevam u klubovima i diskotekama, pogotovo u dijaspori, gde dolazi mlada publika, koja je odrastala na inostranoj muzici, ali oseća u genima zvuke zavičaja. Njima se one dopadaju, uz njih đuskaju, ali ne verujem da ću ove numere pevati za pet-deset godina. Ako si trenutno popularan, ne znači da ćeš uspeti da izgradiš karijeru vrednu pažnje. Ja sam toga svesna i pravim tu razliku. Na veseljima su traženi stari, provereni hitovi, kvalitetne pesme koje vreme nije progutalo. Ali, problem je što je danas malo kvalitetnih kompozicija u ponudi.


Poznati ste kao odličan imitator, ali ste odbili učešće u drugoj sezoni šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"?
- I mnogo mi je krivo zbog toga, jer mi se taj šou izuzetno dopada. Ali prezauzeta sam i nisam mogla da uklopim nastupe, koje imam gotovo svaki drugi dan sa probama i uvežbavanjem koreografije za TV-emisije. Mislim da bih lepo snašla u ovom šou-programu, ali sada u njemu ne mogu da učestvujem.

Da li ste otvorili restoran brze hrane u Beogradu kako biste imali rezervni biznis, ako muzička karijera posustane?

- Ja sam pevačica i to je moj posao, dok će se restoranom baviti moja sestra Jovana i zet Vojislav. Odlučili smo se za specijalitet turske kuhinje, jer smatramo da toga nema u prestonici. Inače, ja mnogo volim da jedem kebab i tokom obuke osoblja i ja sam po nešto naučila. Ne umem da kuvam, ali sad znam da pripremim crveni i beli preliv koji se služe uz kebab.

2024 © - Vesti online