Četvrtak 04.09.2014.
15:02
Beta

Snajder: Inter me nije poštovao

Vesli Snajder, Holanđanin u dresu Glatasaraja
 

Snajder je u sezoni 2009/2010 osvojio sa Interom tri trofeja, prvenstvo, Kup i Ligu šampiona, ali uprava italijanskog kluba nije bila zadovoljna jer holandski fudbaler nije želeo da pristane na smanjenje plate.

On je januara prešao u Galatasaraj.

"Razmišljao sam o vremenu provedenom u Interu i shvatio sam da je ekipa koja je osvojila 'triplu' krunu rastvorena za nekoliko sezona. U Interu me nisu dobro tretirali, a reč je o pojedinim direktorima. Volim Inter i želim mu sve najbolje, takođe i navijačima", rekao je Snajder za list Gazeta delo Sport.

"Nadam se da će Inter osvojiti skudeto. Juventus je osvojio mnogo trofeja a Roma je u naletu. Klubovi iz Milana su navikli na uspeh, ali sada je situacija teža za Inter", dodao je 30-godišnji fudbaler.

Snajder je istakao da je uživao radeći sa trenerom Žozeom Murinjom,
koji sada predvodi Čelsi. "Murinjo je broj jedan. Niko nije kao on. Nikada ne bih odbio Čelsi, ali sada sam vrlo zadovoljan u Turskoj", rekao je Snajder.

Snajderov ugovor sa Galatasarajem ističe u junu 2016. godine. Pored Intera i Galatasaraja, Snajder je igrao za Ajaks i Real Madrid. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 105 utakmica, postigao 27 golova i osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi i treće mesto ovoga leta u Brazilu.

2024 © - Vesti online