Četvrtak 04.09.2014.
14:49
Vestionline, kkcrvenazvezda.rs

"Povreda Lazića nas poremetila, Vilijams nespreman"

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

Crveno-bele košarkaše od 12. do 14. septembra očekuje učešće na veoma jakom turniru u francuskom gradu Miluzu, gde će im protivnci biti Panatinaikos, Bajern i Strazbur. Pre puta u francusku Crvena zvezda Telekom će odmeriti snage sa čačanskim Brocem.

"Odlično smo radili tokom priprema na Zlatiboru, a sa takvim pristupom nastavili smo u Beogradu. Ipak, opšti utisak dosadašnjeg rada poremetila je povreda Branka Lazića. Njemu predstoji pauza od četiri nedelje, ali će ipak biti u prilici da održava kondiciju i radi po specijalnom programu, jer je u pitanju povreda ruke" rekao je Radonjić za sajt KK Crvena zvezda.

Strateg crveno-belih još nema na raspolaganju kompletan tim:

"Postepeno u trening uvodimo Markusa Vilijamsa, jer nije fizički adekvatno spreman. Nemanja Dangubić još ne radi sa ekipom, a nadam se da će sledeće sedmice početi sa košarkaškim teninzima. S obzirom na peh koji je imao Branko Lazić i činjenicu da Blažič i Kalinić još imaju obaveze u svojim reprezentacijama, imamo manjak igrača na spoljnim pozicijama što predstavlja problem. Ipak, trudimo se da svaki dan i svaki trening iskoristimo na najbolji mogući način",  zaključio je Radonjić.

Košarkaši Zvezde će posle učešća na turniru u Francuskoj i povratka u Beograd 18. septembra odigrati prijateljski meč sa ekipom Budućnosti. Potom im sledi put u Tursku i učešće na turniru Glora kup (od 22. do 26. septembra).

2024 © - Vesti online