Sreda 03.09.2014.
13:06
Vestionline

Opšte rasulo u Real Madridu!

A nekada je cvetala ljubav: Kristijano Ronaldo i Florentino Perez
 

Prvo je najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo indirektno "pecnuo" upravu da ne želi da komentariše dovođenje Džejmsa Rodrigeza i Tonija Krosa i da će se prodajom Anhela Di Marije i Ćabija Alonsa igra znatno promeniti.

Možda je popularni "CR7" još jednom želeo da privuče pažnju  na sebe, pre svega zbog činjenice da nije bio akter u porazu na otvaranju sezone. Bilo kako bilo, desetostrukom osvajaču Lige šampiona u poslednjem redu tabele na kontu piše - 0!

Ronaldo: Prodaja Di Marije i Ćabi Alonsa je velika greška

U klubovima te veličine, institucijama, zna se "ko pije, a ko plaća". Ko je zadužen za finansije, a ko za "pikanje" lopte. Upravo su to razlozi koji su razbeseneli predsednika Reala Florentina Pereza.

Odmah po završetku susreta obratio se predstavnicima "sedme sile" i vidno neraspoložen pričao kako se u klubu ne zna ko šta radi i poručio igračima, pogotovo Ronaldu, ali i treneru Karlu Anćelotiju, da rade svoj posao i da puste upravu da vodi klub onako kako ona misli da treba.

Hoće li Kristijano i Anćeloti početi da rade ono za šta su i plaćeni ili će nastaviti da vode "politiku" videćemo. Jedno je sigurno - Real Madrid je u problemu i što pre moraju da se izdignu iz istog, jer Barsa ne čeka. Grabi svaku priliku.

2024 © - Vesti online