Utorak 02.09.2014.
11:19
Alo

Vanja: Na nastupu mi ponudili "trojku"

Počele da padaju nepristojne ponude: Vanja Mijatović

Na jednoj "tezgi", Vanji je prišao jedan momak i ponudio joj "trojku".

- Vanja mnogo voli svoj posao. Kada se vratila na muzičku scenu posle saobraćajne nesreće, imala je nekoliko zakazanih tezgi, a jedna od njih je bila u Austriji. Vanja, koja je inače maksimalno posvećena publici na nastupima, ima običaj da siđe sa bine i peva zajedno sa svojim fanovima.

Tako je u jednom momentu, dok je šetala po klubu i pevala, zastala kod jednog stola za kojim su sedeli momak i devojka. Taj dečko je povukao pevačicu za ruku i želeo da joj šapne nešto, a ona je u prvi mah pomislila da želi da naruči pesmu. Kako se Vanja sa osmehom nagla ka njemu da čuje šta želi, on je prošaputao da bi bilo lepo da se njegova devojka, on i Mijatovićeva druže posle nastupa u jednom hotelu. Kada je čula šta momak izgovara, brzo se vratila na binu i više nije silazila - ispričao je za Alo izvor blizak zvezdi "Granda".

Ovo je potvrdila i sama Vanja, koja se nasmejala na pitanje.
- Jao, tačno je to što ste čuli. Sada mi je ta anegdota smešna, ali tada mi, iskreno, nije bilo do smejanja. Nastupala sam u jednom klubu u Austriji i taj momak mi je otvoreno uputio poziv da budem sa njim i njegovom devojkom u spavaćoj sobi. Devojka je sedela pored njega, klimala glavom i vikala "da", a ja nisam mogla da se oporavim od šoka. Pobegla sam od njih i ostatak večeri nisam silazila sa bine - sa osmehom nam je ispričala Vanja.

Pevačica Vanja Mijatović je inače u žižu javnosti dospela pre godinu dana, kada je doživela saobraćajnu nesreću od koje se oporavljala više od pola godine.

Vanja: Još nisam prežalila Stavrosa!

Poznata pevačica Vanja Mijatović kaže da je njena najveća ljubav Grk Stavros, sa kojim je godinama bila u vezi i sa kojim je posle svega ostala prijatelj.

2024 © - Vesti online