Utorak 02.09.2014.
12:27
Alo

Milena se pokajala: Moli Sašu Popovića da je vrati!

Sad joj žaooooo: Milena je tokom rijalitija “Farma” Sašu Popovića nazvala “ćorom”
 

Koliko je daleko otišla, govori i činjenica da je prihvatila učešće u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi se nametnula Popoviću i da bi bila u prilici da se sretne s njim.

- Milena je nezadovoljna na “Pinku” zato što se njen nastup na “Pinkovom” festivalu retko pušta na njihovim kanalima, a u emisije je gotovo i ne zovu. Razlog je rat koji vodi sa muzičkim urednikom te televizije Damirim Handanovićem. Zbog toga je zaključila da mnogo bolju reklamu može da ima u “Grandu”, pa sad na sve načine pokušava da dođe do Popovića - govori za “Alo!” izvor blizak pevačici.

- Ona se nada da će je Popović vratiti jer je vratio i Nemanju Stevanovića, zbog koga je i najurena odande. Prihvatila je i učešće u novom serijalu “Tvoje lice zvuči poznato” samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa - kaže izvor blizak Mileni.

Kako dalje saznajemo, Milenu će Saša Popović ugostiti sredinom oktobra u svom studiju u okviru emisije “Narod pita” , prvi put posle izbacivanja iz “Granda”.

Redakcija nije uspela da stupi u kontakt sa Sašom i Milenom.

Podsećanja radi, Milena Ćeranić izbačena je 2010. godine iz “Grand produkcije” jer je upravo Sašu Popovića tokom rijalitija “Farma” nazvala “ćorom”.

2024 © - Vesti online