Nedelja 31.08.2014.
13:34
beta

Peruničić dočekao mlade olimpijce Srbije

Predrag Peruničić
 

U saopštenju se navodi da je Peruničić to rekao, nešto iza ponoći, prilikom dočeka na beogradskom aerodromu mladog olimpijskog tima Srbije koji je na Olimpijskim igrama za mlade u kineskom gradu Nandžingu osvojio dve srebrne medalje.

Medalje za Srbiju osvojili su Nemanja Majdov u džudou i Tamaš Kajdoči koji je osvojio prvu olimpijsku medalju u dizanju tegova u istoriji Srbije.

"Čestitam našim mladim sportistima na velikom uspehu koji su ostvarili. Važno je da smo nastavili kontinuitet osvajanja medalja na velikim takmičenjima. Ova godina je bila veoma uspešna. Nadam se da će sledeća biti još bolja", rekao je Peruničić i poželeo mladim olimpijcima da osvajaju medalje i u seniorskoj karijeri.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac zahvalio je sportistima jer su, kako je istakao, predstavljali svoju zemlju na pravi način i poželeo im da budu još bolji i uspešniji u budućnosti. Na drugim letnjim Olimpijskim igrama mladi tim Srbije imao je 24 člana koji su se takmičili u 12 disciplina.
 

2024 © - Vesti online