Nedelja 31.08.2014.
00:28
blic.rs

Brankica: Ima nade za Miloša i mene

Još nije sve gotovo: Brankica Sebastijanović i Miloš Biković
 

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković bili su na korak od braka, ali su nedavno iznenadili javnost raskidom. Međutim, glumica se nada je to ipak privremeno.

- Miloš i ja nismo trenutno u vezi. Prekinuli smo. Sada smo u takvom periodu. Ne znam da li ćemo ponovo biti zajedno, to niko ne zna. Ali, nisam stavila tačku na vezu s njim. Ne bih mnogo da pričam o tome - kaže Brankica o bivšem dečku, s kojim je glumila u seriji „Samac u braku“.

Milan Vasić je mnogo smešan

Brankica će uskoro snimati film „Vrati se, Zone“ Juga Radivojevića, u kojem ima glavnu ulogu.
- Presrećna sam što mi je reditelj pružio šansu da se okušam u takvoj ulozi, koja je potpuno drugačija od svega što sam radila. Nije mi blizak dijalekat s juga Srbije, jer sam rođena u Staroj Pazovi. Ipak, snalazim se, a u tome mi mnogo pomaže Milan Vasić, koga sam upoznala tek na kastingu. Super je, mnogo je smešan. Baš nas dobro zabavlja - kaže Brankica.

Posle raskida nijedan muškarac nije osvojio njeno srce, dok se za Miloša pričalo da je zaveo pevačicu Nevenu Božović, ali oboje tvrde da su samo prijatelji.

Brankica ne želi da priča o navodnoj novoj ljubavi svog bivšeg dečka, ali je bila veoma raspoložena kada smo je pitali o Filmskim susretima u Nišu, gde je bila među najvećim zvezdama.

- Publika je čarobna. Gledaoci nisu napustili letnju pozornicu ni kad je pala kiša. Nisam dosad nikada bila na festivalu u Nišu. Htela sam iako nisam imala film, ali nije mi se dalo. Presrećna sam što sam u Niš prvi put došla s filmom - kaže Brankica i dodaje da ju je oduševila koleginica Milena Dravić.

- Još kao devojčica divila sam se Mileni. Kad sam pre dve godine prvi put s njom bila na snimanju serije „Sinđelići“, tresla sam se od uzbuđenja. Milena je divna žena, koja mi mnogo pomaže savetima. Sprijateljile smo se tokom snimanja serije. Nedavno mi je poklonila svoj džemper iz mladosti. Kaže da ga je kupila, ali ga nikad nije obukla. Čuvala ga je sve ove godine i odlučila da mi ga pokloni.

2024 © - Vesti online