Subota 30.08.2014.
19:03
mozzartsport.rs

Medojević u Ajntrahtu za milion i po evra!

Okrenuo novu stranicu u karijeri: Slobodan Medojević
 

Tomas Šaf se izuzetno zadovoljan vraća iz Volfsburga. Sa Ajntrahtom je uzeo bod Vukovima, ali i srpskog vezistu Slobodana Medojevića!

Medojević je pre meča pomenutih rivala potpisao ugovor sa klubom iz grada na Majni. Ajntraht je Volfsburgu platio 1,5 miliona evra na ime obeštećenja, a Medojević je potpisao trogodišnji ugovor.

Nekadašnji kapiten Vojvodine je izgubio mesto u timu Volfsburga posle dolaska Žošue Gilavogija iz Atletika, a u Ajntrahtu će zamerniti Sebastijana Rodea koji je prešao u Bajern. Prilikom transfera člnici Ajntrahta su se konsultovali i sa svojim bivšim stručnjakom Dragoslavom Stepanovićem koji je Medojevića trenirao u Vojvodini i rekao im je sve najbolje o nekadašnjem kapitenu "lala".

Ajntraht je pod komandnom palicom trener Šafa odlično otvorio sezonu i u prva dva kola osvojio četiri boda. Ovog leta, klub iz Frankfurta je već doveo Nelsona Valdeza, Harisa Seferovića, Lukasa Pjazona, Makota Hasebea i Aleksandra Ignjovskog.

S obzirom sa Šafovu reputaciju trenera kod kojeg mladi igrači brzo napreduju, reklo bi se da je Medojević napravio odličan izbor.

2024 © - Vesti online