Petak 29.08.2014.
08:00
menshealth.rs

Izludi je dodirom

Posvetite se delovima tela koji su nekad zapostavljeni...
 

NJENI NOŽNI PRSTI

Sam pogled na njen seksi pedikir može te izludeti. Ovo je područje koje može biti škakljivo na početku, ali ako se dovoljno potrudiš, pružiće joj neviđeno zadovoljstvo. Počni s masažom stopala tokom predigre, a kasnije, tokom seksa, liži joj stopala i prste. Ovo je zaista napaljujuće i odlično za ženske oči.

NJENA KOSA
Ona sigurno posvećuje mnogo vremena pazeći da joj kosa odlično izgleda, a ti joj pokaži da si toga svestan. Idući put kada krenete da se seksate, mazi je po kosi. Možeš joj čak i jagodicama masirati teme. Ovo stimuliše ženska čula i pomaže da se nežnija polovina opusti.

NJENA OSETLJIVA KOŽA
Posveti pažnju delovima tela gde je koža najmekanija. To su unutrašnja strana bedara, donji deo stomaka i unutrašnja strana ruku. Delovi tela s tanjom kožom su osetljiviji. Svakako budi pažljiv kada posvećuješ pažnju ovim delovima tela. Ako si pregrub, to će je potpuno ohladiti. Za bolje iskustvo, mazi je svojom "alatkom" po spomenutim delovima. Osećaj tvoje erekcije po unutrašnjoj strani njenih bedara i trbuha daće joj povoda da moli za još.

NJEN MOZAK
Ok, mozak joj ne možeš fizički dodirnuti ali bez obzira na to koliko si dobar s rukama, ona želi da joj stimulišeš mozak rečima. Njena čula ćeš izoštriti svaki put kada joj uz fizičko dodirivanje kažeš nešto lepo. Na primer, kada je diraš po nogama reci joj koliko te izluđuju. Ili koliko obožavaš njene predivne, tvrde bradavice. Kombinacija mentalne i psihičke stimulacije će je izludeti.

2024 © - Vesti online