Utorak 26.08.2014.
13:48
Beta

Radonjić: Lepo radimo, ništa još od pojačanja!

Traži Radenovićevog naslednika: Dejan Radonjić
 

Radonjić je kazao i da se još ništa ne zna oko pojačanja, iako trojica slobodnih igrača treniraju sa timom.

"Mnogo toga smo uradili sa malim brojem igrača. Očekujemo da ćemo biti kompletni oko 15. septembra. Ovde je osnova bila fizička sprema, ali i da uradimo što više možemo što se tiče košarkaških stvari. Taj deo se poboljšao dolaskom Markusa (Vilijamsa) i Čarlsa (Dženkinsa)", rekao je Radonjić novinarima na Zlatiboru.

Zvezda ima još neke igrače koji igraju u reprezentacijama na Svetskom prvenstvu u Španiji, koje traje do 14. septembra. Od igrača koji su došli ovog leta, Nemanja Dangubić trenira zasebno zbog povrede kolena, a Zvezdi pomažu i igrači koji nemaju klub i tako održavaju kondiciju. Najpoznatiji među njima su Nikola Dragović, Đorđe Majstorović i nekadašnji kapiten Vuk Radivojević. Radonjić je ranije najavio da će ekipa pokušati da zadrži Ivana Radenovića, ali su se ti pregovori odužili, tako da je novinare zanimalo da li je neko od ove trojice možda zanimljiv za Zvezdu.

"Rekao sam da nam treba igrač kao što je Radenović... Ovi igrači su nam mnogo pomogli, a to je uzajamna korist zajedničkog rada. Pokušaćemo da rešimo pitanje te pozicije (krilnog centra/centra). Pokušaćemo da angažujemo igrača koji može da pokriva obe pozicije, a ako ne nađemo takvog, onda ćemo birati u zavisnosti od
potreba tima. Trenutno nema konkretnih stvari", rekao je Radonjić.

Zvezda se u petak vraća u Beograd na nastavak priprema, a planirani su kontrolni mečevi sa rumunskim Asesoftom.

2024 © - Vesti online