Ponedeljak 25.08.2014.
12:00
Beta

Krstić: Poraz može da bude dobar za nas!

Spustili se na zemlju: Nenad Krstić
 

Srbija je u Beogradu izgubila od Novog Zelanda 96:102, ali je meč obeležilo to što je selektor Aleksandar Đorđević izbacio iz tima Vladimira Micova. To je bio poslednji meč "orlova" pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiju.

"Ova utakmica i ovaj poraz može da bude dobar za ekipu, da se malo spusti na zemlju. Nismo mi ni nešto poleteli posle osvojenih turnira, ali dobro je da razmislimo malo, da pogledamo jedni druge u oči i da vidimo šta možemo da uradimo. Ja se nadam da će ovo biti dobra stvar za nas", rekao je Krstić posle meča.

On i Micov su bili i saigrači u CSKA, ali Krstić je rekao da ne zna šta se desilo.

"Stvarno nisam ništa pričao ni sa selektorom ni sa Vladom. On je odmah napustio (Pionir) po izbacivanju sa terena. Naravno, selektorova je poslednja i kako on odluči, tako da će da bude", rekao je Krstić.

Kapiten "orlova" je kazao i da se dobro oseća posle duže pauze zbog povrede.

Plejmejker Miloš Teodosić ocenio je da ekipa u pozitivnom duhu ide u Španiju.

"Sigurno je na igru uticalo i to što smo Krstić i ja igrali duže posle pauze. Borili smo se u utakmici bez obzira što su ubacili sve. Ne treba, međutim, nikome da dozvoljavamo da nam daje ovoliko poena. Mislim da idemo u Španiju sa pozitivnim utiskom", rekao je Teodosić.

Nemanja Bjelica je kazao da je bitno da tim nije odustajao do samog kraja utakmice.

"Čestitam im na pobedi, igrali su svoju igru i sa mnogo želje, ali i mi smo se borili. Mislim da ćemo biti spremni kad počne Svetsko prvenstvo...Poslednje dve-tri godine nijedan poraz na pripremama, a nekad je dobro i da se izgubi. Bitno je da nismo odustali do samog kraja", rekao je Bjelica.

"Očekujem da ćemo na prvenstvu igrati sve bolje, ali prvo treba da prođemo grupu. A trebaće nam i malo sreće", rekao je Bjelica.
 

2024 © - Vesti online