Ponedeljak 25.08.2014.
12:53 >> 13:40h
Beta, blic.rs, 24sata.hr

Dodela MTV nagrada: Majli ima najbolji spot, Bijonse zvezda večeri

Bijsnse su nagradu uručili suprug Džej Zi i ćerkica Blu Ajvi Karter
 

Bijonse su na dodeli podrška bili suprug Džej Zi i kćerkica Blu Ajvi koji su joj na pozornici uručili "Michael Jackson Video Vanguard Award".

Ova pevačica je uzela četiri nagrade: za najbolji video sa socijalnom porukom ("Pretty Hurts"), za najbolji duet ("Drunk In Love" sa Džej Zijem) za najbolju fotografiju u spotu ("Pretty Hurts"), kao i "nagradu za video avangardu Majkl Džekson".Pre nego što joj je nagrada uručena Bijonse je priredila pravi šou od 20 minuta.

Majli Sajrus, koja je dobila nagradu za najbolji spot, u svoje ime je na pozornicu poslala mladog beskućnika koji je umesto nje primio nagradu.

Mladić je održao govor u korist 1,6 miliona dece i mladih begunaca i beskućnika u Americi. Dok ga je gledala na pozornici, Majli je sa strane plakala.

Nagradu za najbolji spot dobila pesma "Wrecking Ball": Majli pozira sa nagradom

Keti Peri je imala najbolji video spot u ženskoj kategoriji i to za pesmu "Dark Horse", a Ed Širan u muškoj kategoriji za pesmu "Sing".

Najbolji pop-video je "Problem" Arijane Grande sa Igijem Azeleom , hip-hop video - "Hold On, We're Going Home" Drejka i Medžid Džordan a rok video - "Rojals" grupe Lordi.

Za najbolju koreografiju nagrađena je Sia, za umetnički dojam grupa Arkejd Fajer(za spot "Reflektor"), za najbolju montažu Eminem ("Rap God") i za
vizuelne efekte Okej Gou za spot "The Writing's On The Wall".

Najbolje režiran spot je "Don't Stop" grupe "5 seconds of summer".

2024 © - Vesti online