Četvrtak 21.08.2014.
12:53 >> 12:53h
vesti, mozzartsport.com

Stimulans za Nefči: Legle plate u Partizanu!

Lakše se diše: Brašanac, Škuletić, Nikolić, Grbić i Lukić
 

Taman pošto se pojavila informacija da je Investicionom fondu Pinija Zahavija prodat Andrija Živković, iz Humske je procurela vest da je deo plata legao na račune igrače i zaposlenih. Na bankovne račune Saše Ilića i njegovih saigrača stigla je jedna i po plata, čime su čelnici kluba ispunili obećanje dato posle štrajka upozorenja, koji je pre devet dana potresao Zemunelo.

Istina, klub nije do kraja održao obećanje igračima, pošto je dogovor garantovao fudbalerima uplatu dve plate do meča sa Nefčijom, a na račun je legla jedna i po. Plate su isplaćene i zaposlenima na stadionu i na Sportskom centru Zemunelo, koji još od kraja marta čekaju priliv novca, čime je njihovo nezadovoljstvo ublaženo. Dokle - pokazaće vreme.

Za očekivati je da Partizan do kraja prelaznog roka proda još neke fudbalere, jer aktuelna uprava samo na taj način može da dođe do novčanih sredstava. I kao po ustaljenom običaju, taj novac nikad ne bude dovoljan za normalno klupsko poslovanje. Zašto je tako, procenite sami...

2024 © - Vesti online