Nedelja 17.08.2014.
13:01
beta

Lalatović: Da se ja pitam, ne bih pustio Milijaša!

Najbolji Zvezdin igrač: Nenad Milijaš
 

"Čestitam igračima na osvojena tri boda, dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili. Igrali smo protiv ekipe koja zna da igra na rezultat, ima iskusan tim koji je dve godine na okupu i dobro je takvu ekipu pobediti sa 3:0. Želim im mnogo sreće u nastavku šampionata", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Zvezda je na svom terenu pobedila Jagodinu sa 3:0, u drugom kolu Super lige i ostvarila drugu pobedu. Crveno-beli su poveli golom iz slobodnog udarca kapitena Nenada Milijaša, koji će najverovatnije posle sledećeg kola i utakmice sa Vojvodinom, preći u tursku Manisu. Strelci su bili još Đorđe Rakić i Darko Lazović.

"O Milijašu ne treba trošiti reči, dokle god bude ovde on je kapiten. Mnogo će nam faliti ako bude otišao, on je najbolji igrač naše lige", rekao je Lalatović i dodao da još ne razmišlja o narednoj utakmici protiv Vojvodine.

Milijaš je rekao da postoji mogućnost da ode, ali da za sada razmišlja samo o utakmici sa Vojvodinom.

"Postoji mogućnost odlaska, ali razmišljam o utakmici sa Vojvodinom. Bitno je da smo pobedili Jagodinu, koja je prošle godine pokazala da je veliki tim, 3:0 je lep rezultat. Naši mladi igrači imaju kvalitet i potencijal, ali moraju još da se dokazuju, nije lako igrati u Crvenoj zvezdi", rekao je Milijaš.

Jagodina je prošlu sezonu završila na trećem mestu, iako je loše startovala, a njen trener Mladen Dodić rekao je da se nada istom ishodu i ove godine. U prve dve utakmice Jagodina je osvojila bod.

"Nadam se da će se sve završiti kao prošle godine. Imali smo neke prilike i držali rezultat, ali je evrogol Milijaša dao Zvezdi mirnoću. Drugi gol smo primili posle kiksa, zaslužena pobeda Zvezde u utakmici bez neizvesnoti. Nadam se da

ćemo kao i prošle sezone od trećeg kola krenuti u pobedničku seriju", rekao je Dodić.
 

2024 © - Vesti online