Subota 16.08.2014.
21:19
Beta

Stefanović: Snežana Divac nije usmrtila Luku Jovanovića

Demantovao pisanje pojedinih medija da je Snežana Divac vozila automobil koji je usmrtio Luku Jovanovića: Nebojša Stefanović
 

"Gospođa Divac nije počinila ovo krivično delo, i mogu samo da zamislim kako je njena porodica sve ovo podnela. Žao mi je što je morala da izdrži ovu vrstu linča", rekao je Stefanović za Radio-televiziju Srbije (RTS).

On je izrazio zadovoljstvo zbog toga što su novinarska udruženja reagovala na napise lista "Tabloid", koji je optužio Snežanu Divac, i pridružio se osudi tih napisa.

Ministar je pozvao Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) da reaguju na pisanje "Tabloida" da je premijer Aleksandar Vučić "ubio sopstveno dete", na isti način na koji su reagovala na optužbe na račun Snežane Divac.

Stefanović je kazao da može sa sigurnošću da kaže da će ubica Luke Jovanovića biti uhapšen "zaista brzo", ali nije otkrio ni jedan detalj iz istrage.

Prema njegovim rečima, u narednih nekoliko dana očekuju se podaci od BMW-a koji bi trebalo da doprinesu identifikaciji vozila, ali će pomoći i kod otkrivanja počinioca nekih drugih krivičnih dela.

2024 © - Vesti online