Nedelja 17.08.2014.
08:00
Mondo

Kako jeftinije iznajmiti hotelsku sobu

Nađite sebi povoljan hotelski smeštaj


 

Sajt Agoda.com analizirao je podatke nekoliko hiljada gostiju koji su putem ovog sajta rezervisali hotelske sobe u 2013. godini, a podaci otkrivaju kada je najbolje rezervisati sobe u različitim gradovima sveta.

U Njujorku je, na primer, najpovoljnije rezervisati hotelsku sobu u prvoj nedelji januara, jer je tada hotelski smeštaj oko 40 odsto jeftiniji u odnosu na prosečnu cenu smeštaja.

Hotelske sobe je u Londonu najjeftinije iznajmiti u januaru, februaru i u prve dve nedelje marta - tada su 50 odsto jeftinije nego u prvoj polovini juna.

U Barselonu je, kada je reč o jeftinijem hotelskom smeštaju, najbolje putovati u januaru i prvoj nedelji februara, kao i u novembru i prvoj polovini decembra.

U Istanbulu je hotelski smeštaj najpovoljniji od januara do polovine marta, dok ćete u hotelima u Milanu najjeftinije "proći" u julu i avgustu.

U Parizu ćete se u hotel najjeftinije smestiti u prvoj polovini januara, dok su za Rim "rezervisana" prva dva meseca u godini, za Beč jul i prva polovina avgusta.

Listu ostalilh gradova možete pogledati na sajtu agoda.com.

2024 © - Vesti online