Petak 15.08.2014.
14:01
Beta

Zvezda i dalje bez pojačanja, Lalatović najavljuje pobedu

Kao protiv Nišlija: Nenad Lalatović
 

"Očekuje nas jako teška utakmica jer je Jagodina iskusan tim, koji je prethodnih godina promenio samo dva igrača. Oni su izuzetno uigrani i znaju da igraju na rezultat, ali nas to ne zanima jer mi želimo da osvojimo sva tri boda. Dakle, idemo na pobedu", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli sutra od 21.00 na svom terenu dočekuju Jagodinu u drugom kolu Super lige Srbije. Crvena zvezda će i u tom meču igrati bez pojačanja u letnjem prelaznom roku, jer je i dalje na snazi zabrana registracije igrača.

"Ne verujem da će se do sutra išta promeniti. Gotovo sam siguran da će istračati isti tim kao u prvom kolu, a to smo i uvežbavali na trenigu", kazao je Lalatović.

Na pitanje novinara da li razmišlja o tome ko će naslediti Nenada Milijaša kao kapitena tima, Lalatović je rekao da još nije razmišljao o tome, jer je Milijaš i dalje igrač Zvezde.

"Iskren da budem, još nisam razmišljao ko će ga zameniti, ali još nije ni sigurno da će on napustiti ekipu. Narednih dana će razgovarti sa upravom kluba, možda će naći zajednički jezik i ostati, što bih ja voleo", kazao je trener Zvezde.

Aleksandar Luković je prethodna dva dana trenirao sa Zvezdom, a Lalatović je rekao da bi voleo da se iskusni defanzivac pridruži ekipi.

"Prezadovaljan sam njegovim učinkom na terenu. On s nama održava formu dok je u potrazi za stranim angažmanom. Kao i za Milijaša, isto postoji mogućnost da nam se pridruži do decembra ako ne pronađe angažman. Ja bih bio presrećan kada bi to tako bilo", rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Vukan Savićević rekao je da crveno-beli žele da nastave pobednički niz započet protiv Radničkog u prošlom kolu.

"Ne interesuje me preterano kakva su oni ekipa i kako igraju. Mi mortamo da uđemo kao što smo ušli protiv Radničkog i sa dodatnom agresijom i da idemo na pobedu, a ako bude tako, siguran sam u pozitivan rezultat. Verujem da će utakmica biti sa dosta golova i da ćemo nastaviti započeti niz", kazao je Savićević.

Crvena zvezda je u prvom kolu Super lige Srbije pobedila Radnički iz Niša sa 2:0, dok je Jagodina na svom terenu odigrala 1:1 sa ekipom Mladosti.

2024 © - Vesti online