Petak 15.08.2014.
11:16
Beta

Partizan posle štrajka ide u Niš, Zvezda čeka Jagodinu

Uvek teško u Nišu: Darko Brašanac
 

Crno-beli su novu sezonu otvorili pobedom protiv Voždovca, ali se prethodne nedelje u Humskoj 1 više govorilo o novcu nego što se treniralo. Zbog neisplaćenih zarada i propalih razgovora kapitena Saše Ilića sa upravom kluba, igrači su u utorak prvi put u istoriji Partizana odbili da treniraju i stupili u štrajk. Sutradan su igrači ponovo
pregovarali sa čelnicima, a na teren su se vratili tako što su odradili lakši trening nakon što im je obećano da će dobiti deo novca.

Radnički iz Niša će sigurno pokušati da iskoristi situaciju u Partizanu i da posle poraza u prvom kolu od Crvene zvezde zabeleži dobar rezultat na svom terenu. Meč između Radničkog i Partizana igra se u subotu u 19.00. Crveno-beli su prošlog vikenda prebrodili za njih uvek teško prvo kolo, a u subotu u derbiju kola dočekuju Jagodinu. I u toj utakmici šampion Srbije neće moći da račana na pojačanja, jer je i dalje na snazi zabrana registracije igrača.

Jagodina je u prvom kolu, možda i neočekivano, uzela samo bod protiv Mladosti iz Lučana, ekipe koja se vartila u najjače takmičenje, pa će sigurno pred svojim navijačima pokušati da popravi utisak. Zvezda i Jagodina sastaju se sutra od 21.00 na stadionu u Ljutice Bogdana. U prvom kolu sedam ekipa nije uspelo da uzme ni bod, a među njima je i Rad koji na svom terenu dočekuje Borac, još jednog povratnika u Super ligu, koji je bio bolji od Donjeg Srema. Od osam mečeva drugog kola Super lige Srbije sedam se igra u subotu, dok je u nedelju jedino na programu meč između kragujevačkog Radničkog i Napretka.

U subotu se od 17.30 sastaju Donji Srem - Voždovac, Mladost - Vojvodina, OFK Beograd - Spartak i Rad - Borac, u 19.00 igraju Radnički Niš i Partizan, a sat vremena kasnije počinje duel između Čukaričkog i Novog Pazara. Program u subotu zatvaraju Zvezda i Jagodina od 21.00, a Radnički i Napredak igraju u nedelju od 17.00.

2024 © - Vesti online