Četvrtak 14.08.2014.
11:32
Telegraf

"Parni valjak" i Si Lo Grin oduševili Beograđane

Publiku se "zagrejala" svirkom grupe "BlekBox" i "Love Hunters", da bi oko 20:45 krenuo nastup "Parnog Valjka". Bend iz Hrvatske dočekan je gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a pošto su Aki Rahimovski i ekipa pozdravili fanove, krenula je i svirka.

"Dobro veče, Beograde!", poručio je Aki Rahimovski i počeo da ređa hitove ovog benda. Aki i ostatak benda apelovali su da se na broj 1003 pošalje poruka kako bi se pomoglo ugroženima od poplava.

"Beograde, imam jednu želju. Hteli bismo da se slikamo sa vama. Volimo vas", rekao je Aki, a pesmom "Sve još miriše na nju" grupa "Parni Valjak" je završila svoj fenomenalni koncert.

Aki i ostatak benda apelovali su da se na broj 1003 pošalje poruka kako bi se pomoglo ugroženima od poplava.

Zatim je na binu izašao Si Lo Grin, zvezda prve večeri Bir festa. Američki muzičar i njegov bend krenuli su sa žestokom svirkom na samom početku i najavili sjajan nastup pred beogradskom publikom.

"Srbijo, vrišti!", tražio je Si Lo Grin i zapevao pesmu "It’s all right". Publiku su animirale i seksi cice iz njegovog benda. Nakon pesme "Crying", Si Lo je nazdravio Srbiji, popivši pivo, a nekoliko limenki ovog alkoholnog pića bacio je u publiku.

Za sve one koji su propustili otvaranje festivala, ali nameravaju da narednih dana odu na Ušće, dobra vest je da prve večeri nije bilo prašine, kao ni komaraca.

2024 © - Vesti online