Sreda 13.08.2014.
20:55
Beta, RTS

Policija steže obruč oko Lukinog ubice

Naći ćemo ga: Ministar policije Nebojša Stefanović

"Zajedno sa svim timovima policije, ljudima saobraćajne i granične policije, stežemo obruč, i ja sam uveren da ćemo uskoro imati ubicu", rekao je Stefanović za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Rekao je da je policija uradila potpunu rekonstrukciju kretanja vozila i pre i posle događaja, kao i da je pronašla deo branika i retrovizora tog vozila. Na osnovu delova vozila utvrđeno je da je ono proizvedeno između novembra ili decembra 2012. i januara 2013. godine, i da su te informacije prosleđene zastupnicima za tu vrstu automobila.

Snimci bezbednosnih kamera poslati su, uz pomoć ambasadora SAD Majkla Kirbija, američkom Federalnom istražnom birou (FBI), koji će pokušati da ih "očisti" i eventualno identifikuje registarske tablice, dodao je ministar.

On je pokazao fotografije koje su napravljene prilikom rekonstrukcije nesreće i rekao da su kamere snimile "mini-moris" na više lokacija, i da je poznato gde je automobil bio i pre nesreće.

"Baš kao što smo pronašli ubicu Tijane Jurić, pronaćićemo i Lukinog ubicu, pronaćićemo osobu koja je vozila to vozilo", rekao je Stefanović i naglasio da pojedinci koji šire glasine da policija nekog štiti zloupotrebljavaju bol porodice Luke Jovanovića.

Strane tablice kriju ubicu

2024 © - Vesti online