Sreda 13.08.2014.
13:36
mozzartsport.com

Zvezda želi Markusa Vilijamsa?

 

Svega nekoliko dana pošto je Dejan Radonjić odjavio Darijusa Morisa kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, u košarkaškim krugovima počelo je da se šuška da je uprava srpskog vicešampiona naciljala narednu metu - Markusa Vilijamsa!

Doskorašnji plejmejker Lokomotive iz Krasnodara, koji je posle one čuvene utakmice u Kombank Areni prošle sezone čak javno hvalio Delije, u potrazi je za novom sredinom, a prema nezvaničnim informacijama crveno-beli bi želeli da njegove misli usmere ka Beogradu u narednoj sezoni. Vilijams (28) je levoruki plejmejker NBA kalibra, pošto je tokom karijere igrao za Nju Džersi (sadašnji Bruklin), Golden Stejt i Memfis, a u Evropi igrao je još i za Jenisej, UNIKS, Unikahu iz Malage i Lokomotivu.

Pred sam finiš prošle sezone često je bio kritikovan od strane tadašnjeg trenera Jevgenija Pašutina zbog slabijih partija koje je pružao, pa je nekoliko puta bio na izlaznim vratima. Iako mu je cena donekle niža u odnosu na neke prethodne sezone, i dalje bi bio skupa investicija kluba sa Malog Kalemegdana...

2024 © - Vesti online