Sreda 13.08.2014.
08:45
B. Đokić - Vesti

Strane tablice kriju ubicu

Bekstvo: Snimak mini morisa


Svakodnevno porodica i prijatelji ovog mladića protestuju na Brankovom mostu kako bi se što pre našla osoba koja je pregazila Jovanovića i eventualno javio svedok nesreće. Mladić je stradao 25. jula u zoru, dok je sa dvojicom prijatelja na prilazu Brankovom mostu gurao ladu koja se pokvarila.

Poziv svedocima

Kako saznajemo, delovi mini morisa nađeni su u blizini nesreće, a utvrđeno je i da je kantrimen crvene boje sa crnim krovom. Policija se nada da će da se pojave svedoci koji su videli
oštećeni mini moris s tim opisom.


Kako saznajemo, reč je o vozaču automobila sa italijanskim ili švajcarskim tablicama koji je udario Jovanovića i pobegao sa mesta nesreće, umesto da se zaustavi i pruži prvu pomoć. Policija intenzivno traga za vozačem ovog automobila, ali zbog loših snimaka saobraćajnih i bezbednosnih kamera na Brankovom mostu i okolini nemoguće je da se pročita registarski broj vozila. Operativci policije koji rade na ovom slučaju uspeli su da prema veličini tablice utvrde da je reč o vozilo sa italijanskim ili švajcarskim registarskim oznakama.


Policija je pregledala svih stotinak mini moris kantrimena registrovanih u Srbiji i utvrđeno je da nijedan nije udario Luku, pošto je otkriveno da je vozilo stranih tablica, policija pretpostavlja da je vozač ubica pobegao iz zemlje.


- Upravo pregledamo sve kamere sa graničnih prelaza u Srbiji za proteklih mesec dana. I ulaz i izlaz iz zemlje. Intenzivno radimo na slučaju i naći ćemo ko je ubio Jovanovića. Na ovom slučaju radi preko 100 policajaca svakodnevno - nezvanično saznaju "Vesti" u beogradskoj policiji koja vodi ovu istragu.

Poziv svedocima

Kako saznajemo, delovi mini morisa nađeni su u blizini nesreće, a utvrđeno je i da je kantrimen crvene boje sa crnim krovom. Policija se nada da će da se pojave svedoci koji su videlioštećeni mini moris s tim opisom.


Osim što se pregledaju snimci bezbednosnih kamera u Beogradu i na graničnim prelazima, policija je prikupila i snimke kamera sa ugostiteljskih objekata u centru grada, a analiziraju se i mobilni telefoni koje su registrovale bazne stanice oko Brankovog mosta u trenutku nesreće. Upoređivanjem tih podataka, veruje se, policija
će doći do identiteta pobeglog vozača.


- Na baznim stanicama u to vreme registrovan je ogroman broj mobilnih telefona. Kada utvrdimo ko je vozio mini moris, uporedićemo i podacima baznih stanica, kako bi potvrdili da se u trenutku nesreće nalazio na tom mestu - dodaju u policiji.

2024 © - Vesti online