Ponedeljak 11.08.2014.
22:31
beta

Milosavljević: Do oktobra na terenu

Jedva čeka na teren: Dragan Milosavljević
 

"Još radim individualno, trčim pravolinijski i za jedno 10 do 15 dana ću početi da treniram s timom. Trebalo bi da u oktobru - novembru budem spreman", rekao je Milosavljević novinarima u Beogradu.

Za sada se ne zna sastav Partizana za narednu sezonu.

"Tim će biti još mlađi nego pre, mada imamo još nekoliko igrača na probi i očekujem još nekoliko pojačanja za Evrokup", kazao je Milosavljević.

Bek Partizana se prošle sezone teško povredio, a kazao je da je odlučio da ostane u Partizanu i vrati se u formu iako je imao raznih ponuda. Najstariji igrač Partizan u narednoj sezoni biche 27-godišnji Milenko Tepić.

"Dobro sam se odmorio i nadam se da će se ta svežina pokazati. Otišla su nam četiri jako bitna igrača iz prošle sezone, ali takve stvari su se i ranije dešavale u Partizanu, i uvek se nalazio način da se to prevaziđe", rekao je Tepić.

On je kazao da nije imao dileme da li ostaje u klubu.

"Uopšte nisam ni razmišljao o odlasku iz Partizana. U decembru prošle godine sam rekao da ću ostati i za ovu sezonu i to nije dolazilo u pitanje", rekao je Tepić.

Najzvučnije pojačanje Partizana za sada je nekadašnji bek Crvene zvezde Andreja Milutinović.

"Drago mi je što sam u Partizanu, sa ovim momcima i sa Duletom (trenerom Duškom Vujoševićem). Igrao sam pre protiv njih, dobro ih poznajem i lepo su me prihvatili", rekao je Milutinović.

Taj 24-godišnji bek je važio za jednog od najvećih talenata srpske košarke, ali on to nije uspeo da ostvari.

"Još je rano govoriti da li ću ostvariti taj talenat, ali svi dolaze u Partizan zbog rada ovde. Malo sam lutao prošle sezone, Španija, Grčka... Ali sam se vratio i nadam se da ću se dokazati", rekao je Milutinović.

On je rekao da je spreman na sve što s tribina može da mu bude upućeno zbog prelaska u redove "večitog" rivala.

"Šta da se radi, to je postalo normalno kada se pređe iz Partizana u Zvezdu ili Zvezde u Partizan. Očekujem grdnje sa tribina, ali spreman sam na to. Kada sam razmišljao o dolasku morao sam i tome da razmišljam", rekao je Milutinović.
 

2024 © - Vesti online