Ponedeljak 05.04.2010.
20:20
Tanjug

Bred i Anđelina u "Splendidu" kraj Budve

Bred Pit i Anđelina Džoli posle Bosne posetili i Crnu Goru
 

Anđelina Džoli i Bred Pit odseli su u apartmanu u kojem je svojemeno odsela i pevačica Madona, kada je imala koncert na stadionu "Jaz" kod Budve. Za sada nije pozato koliko će glumci ostati u Crnoj Gori.

"Dvoje čuvenih glumaca su u našem hotelu i nisu imali nikakvih posebnih zahteva. To je sve što možemo da kažemo, jer su naši gosti insistirali na diskreciji, s obzirom na to da žele da se odmore pre povratka u Veneciju", rečeno je iz "Splendida".

Anđelina Džoli i Bred Pit u Crnu Goru su doputovali preko aerodroma Tivat, gde su u ponedeljak popodne sleteli privatnim avionom. Poznati par minula dva dana je proveo u Bosni i Hercegovini, gde su bili u poseti izbegličkim centrima, što možete da pogledate na videu koji je pred vama.

 

Podgorički mediji javljaju da su u tu zemlju otputovali u nameri da usvoje jedno dete iz izbegličkog naselja, koje je ostalo bez roditelja. Glumački par je u nedelju oko 18 sati iznenada stigao u Sarajevo iz Venecije, gde Anđelina Džoli već mesec dana snima film.

Visoki komesarijat Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) BiH saopštio je da je Anđelina Džoli, koja je njihov ambasador dobre volje, obišla izbeglice u BiH.

2024 © - Vesti online