Ponedeljak 11.08.2014.
21:01
mozzartsport.com

Rednap: Marković podseća na Bergera!

Stižu pohvale sa svih strana: Lazar Marković
 

Prilično je neizvesno da li će Lazar Marković zaigrati za Liverpul u prvom kolu Premijer lige. Zbog povrede tetive, srpski napadač je van takmičarskog pogona još od prijateljskog meča protiv Olimpijakosa.

Trener Brendan Rodžers je optimista što se tiče Markovićevog oporavka, ali i ističe da ne želi da žuri i da neće rizikovati u prvom kolu protiv Sautemptona, ako Srbin ne bude poptuno spreman.
"Nadamo se da će uspeti da se oporavi za meč sa Sautemptonom. Ako se to ne desi, nećemo rizikovati i imaćemo ga za utakmicu drugog kola. Ima probleme sa tetivom i oporavak ide u dobrom smeru. Naš tim medicinskih stručnjaka radi sa njim, a Marković osim te povrede izgleda fizički spreman“, rekao je Rodžers.

Pored Markovića, Liverpul na startu šampionata neće moći da računa ni na povređenog Adama Lalanu, a vrlo verovatno ni na Danijela Agera koji ima probelem sa kolenom.

U međuvremenu, nekadašnji as Liverpula Džejmi Rednap je prognozirao da bi srpski reprezentativac mogao da bude jedno od otkrića sezone.
"Marković izgleda odlično na terenu. Pratio sam ga i prošle sezonme dok je igrao za Benfiku i malo me podseća na nekadašnjeg saigrača iz Liverpula Patrika Bergera. Podseća me po načinu na koji prolazi protivničke igrače kao da ne postoje na terenu. Izgleda moćno kada ima loptu u nogama“, bio je odgovor Rednapa na pitanje koji igrač je najbolje pojačanje u Premijer ligi ove sezone.

2024 © - Vesti online