Nedelja 10.08.2014.
17:00
Beta

Dodić: Kažnjeni smo zbog neefikasne igre

Nezadovoljan rezultatom: Mladen Dodić
 

"Svesni smo činjenice da smo morali da damo drugi gol i da smo kažnjeni što nismo uspeli da realizujemo neke šanse već u prvom poluvremenu. Pribojavali smo se ove utakmice zbog lošeg prošlosezonskog iskustva protiv Napretka na premijeri", rekao je Dodić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Jagodine odigrali su večeras na svom stadionu nerešno, 1:1, protiv novajlije u Super ligi Mladosti iz Lučana, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

"U finišu utakmice smo posle primljenog gola išli na sve ili ništa, nismo bili zadovoljni nerešenim rezultatom, nismo ni sad, ali šta je tu je. Okrećemo se sledećem kolu, mi smo prošle godine prvu utakmicu izgubili kod kuće, pa smo na kraju bili treći. I dalje verujem da možemo to da ponovimo", rekao je Dodić.

Trener Mladosti Nenad Milovanović zadovoljan je bodom na otvaranju sezone, ali je razočaran zbog povrede i isključenja svojih igrača.

"Mislim da je rezultat realan, a da neko ponudi novajliji u ligi bod u Jagodini, koja se bori za Ligu Evrope, svakako da bi prihvatio. Ovaj bod ima gorčinu, jer imamo tešku povredu Jovanovića i crveni karton Zonjića, pa da kada se sve sabere pomešani su utisci", rekao je Milovanović.

"Jagodina je otvorila dobro utakmicu golom, mi smo pre toga imali šansu - stativu. Mislim da je Jagodina bila bolja u prvom poluvremenu, a mi u drugom. Izjednačeni smo igrom i prilikama. Vidi se da je Jagodina evropski klub, što je i dokazala u poslednjem periodu", dodao je Milovanović.

2024 © - Vesti online