Subota 09.08.2014.
05:45
Ž. Marković - Vesti

Klizište krije Darka

Foto: IIlustracija

Ova tragedija potresla je celi Čelinac i glavna je tema u Srpskoj, gde tek treba da se sabere ukupna šteta od poplava koje su, drugi put u samo tri meseca, zadesile ove krajeve.


Ostoja Gavrić, koji je učestvovao u potrazi za Darkom i Petrom, potvrdio je da je telo nesrećne žene nađeno slučajno. On ističe da je bio u grupi Darkovih prijatelja i rođaka koji su pratili potok, od lokalnog puta u selu Barakovac, pa nizvodno, niz padinu, sve do magistralnog puta Banjaluka - Čelinac, jer su sumnjali da je vozilo odnela bujica. Kada su došli u kanal, koji prolazi ispod puta i vodi prema reci Vrbanji, primetili su auspuh nive.

Ni traga ni glasa

Policija traga i za Banjalučaninom Goranom Simićem (29) koji je nestao u utorak naveče u naselju Starčevica. Automobil je bujica odnela u kanal, ali od njega i dalje nema traga i glasa. Supruga i porodica su očajni, a u potragu se uključila i specijalna policija.


- Vozila nije bilo nigde i jedini trag je bio taj auspuh. Rukama smo otkopavali zemlju i ubrzo smo primetili žensku ruku i nogu. Odmah smo posumnjali da je reč o Petri, pa smo pozvali policiju - ispričao je Gavrić.

Dve žrtve i sedam siročića


Međutim, nanos šljunka i zemlje iskopan je do kraja, ali tela Stanojevića, kao i automobila nije bilo.

2024 © - Vesti online