Četvrtak 07.08.2014.
23:51
mozzartsport.com, mvp.rs

Đorđević pozvao košarkaša Spartaka!

Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić
 

Ogromni problemi sa povredama, koji poslednjih dana jako muče reprezentaciju Srbije, već je naterao selektora Sašu Đorđevića da napravi nekoliko korekcija na spisku. Posle Raška Katića, koji je naknadno pozvan kako bi zamenio Ognjena Kuzmića i Dejana Kravića na listi potencijalnih rerpezentativaca Srbije našlo se i ime Miloša Milisavljevića, košarkaša subotičkog Spartaka!

Prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala MVP.rs, ovaj 21-godišnji plejmejker, jedan od najboljih igrača Spartaka u prethodnoj sezoni, uspeo je da "kupi" Saleta na meču koji su nedavno odigrale A i B selekcija naše zemlje i svojom dobrom partijom zaslužio naknadni poziv.

Milisavljević, koji prošlog leta nije uspeo da prođe probu u Partizanu, će u tim doći pošto problema sa povredama imaju i Nemanja Nedović, kojem o koncu visi odlazak na Mundobasket, Miloš Teodosić je doživeo lakšu povredu skočnog zgloba, dok Vasu Micića muči voda u kolenu. Spartak je, inače, uspeo da obezbedi plasman u Košarkašku ligu Srbije, a Milisavljević je igrao B ligu Srbije. On će se Orlovima pridružiti po povratku ekipe iz francuskog Poa, gde će naši najbolji košarkaši odigrati pripremni turnir sa Grčkom, Hrvatskom i Francuskom.

2024 © - Vesti online