Četvrtak 07.08.2014.
21:01 >> 17:56h
beta

Terzić: Cilj je da popravimo igru

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije
 

"Prva utakmica na turniru je uvek važna. Sa Nemačkom je uvek teško, to će biti peta utakmica koju ćemo za kratko vreme odigrati s njima. Poslednju smo relativno lako dobili sa 3:0, a sigurno je da će oni igrati bolje nego na tom meču", rekao je Terzić.

Odbojkašice Srbije sutra od 15 časova u Ankari igraju protiv Nemačke, prvu utakmicu u Grupi E, drugog vikenda Gran prija. Prošlog vikenda u Južnoj Koreji, Srbija je pobedila Nemačku sa 3:0.

"U sutrašnjoj utakmici i naša igra treba da bude bolja da bismo računali na pobedu. Cilj je da dižemo nivo igre iz meča u meč. Devojke dobro treniraju i to nam daje za pravo da ćemo odigrati dobru utakmicu. Mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji od Nemačke i da možemo da ih pobedimo", rekao je Terzić.

Reprezentativka Srbije Sanja Malagurski nada se pobedi protiv Nemačke.

"Četiri dana treniramo u Ankari, a sutra konačno počinje drugi vikend Gran prija. Opet otvaramo turnir sa Nemačkom, ne bi trebalo da bude iznenađenja, dobro se poznajemo. Očekujem dobru utakmicu, dobro ćemo se pripremiti i nadam se da ćemo otvoriti turnir pobedom", rekla je ona.

Odbojkašica Stefana Veljković istakla je da njena ekipa mora oprezno da uđe u duel.

"Moramo biti malo obazriviji, jer smo prvu utakmicu protiv njih lagano dobile. One neće ponoviti igru iz tog meča, biće teško. Ali, s obzirom na kvalitet koji smo do sada videli, mislim da ćemo pobediti", rekla je Veljković.

U drugom kolu, u subotu od 18 časova, Srbija igra protiv domaćina Turske, a u trećem kolu u nedelju od 15 časova protiv Dominikanske republike.

2024 © - Vesti online