Petak 08.08.2014.
08:00
Telegraf

Šta frajerima smeta u krevetu

Muškarci ne vole kad im kažeš da veličina nije važna

Muškarci uglavnom žele da se osete kao zvezde sopstvenog pornića, ali stvarnost im to ne dopušta.

To najbolje ilustruje lista Olija Mekatira, novinara britanskog Metroa, koji je odlučio da napraviti listu najrazočaravajućih stvari u seksu. Šta to najviše nervira frajere kada se nađu u krevetu pročitajte u nastavku.

- Igračke za seks. Kako da se takmičimo sa 30 centimetara dugim spravama koje se rotiraju? Zadnji put kada sam bacio pogled moj penis se nije vrteo u krug (iako, zar ne bi to bilo super?).

- Prevremena ejakulacija. – Draga, kunem se da mi se ovo nikada nije dogodilo- . Događa se stalno.

- Kada me pita “je l’ to sve”. Da, to je sve, hoćeš još trik sa kartama ili da napravim žirafu od balona?

- Kada žene ne gutaju. Ne postoji ništa manje seksi od usiljenog osmeha i pljuvanja kraj kreveta nakon kog sledi temeljno ispiranje s vodicom za usta.

- Činjenica da seks ne izgleda kao u pornićima. Vođenje ljubavi je divno. Ali 80 posto vremena muškarac sanja o tome da njegova spavaća soba postane set filma za odrasle.

- Kondomi. Da, oni možda i jesu zaštita od trudnoće i sprečavaju širenje seksualno prenosivih bolesti, ali nisu prijatni. Naravno, nosimo ih bez obzira na to.

- Kada žena ne ispušta nikakve zvukove. Muškarcu treba ohrabrenje, baš kao kada neko navija za vas na utakmici. Zato nam dajte uzdah kako bismo znali da sve radimo kako treba, ok?

- Kada ispušta previše zvukova. Postoje uzdasi zadovoljstva, a postoji i zavijanje koje nalikuje povređenom jelenu u šumi. Nemojte biti ta osoba.

- Kada želite da isprobate egzotičnu pozu i pokušaj propadne. Vreme je da isprobate onu egzotičnu pozu koju ste označili u Kamasutri. Ali ono što izgleda kao zabavna i uzbudljiva poza ubrzo se pretvori u rvanje u kojem se neko obično povredi.

- Kada nam se kaže da veličina nije važna. Naravno da je veličina važna, možda ne za seks, ali imati veliki penis pomaže muškarcu da se oseća deset puta muževnije.

- Kada nam se spusti usred akcije. Jedino prihvatljivo izvinjenje za to je previše seksa. Važno je napomenuti da to nema apsolutno nikakve veze sa ženom s kojom se seksate.

- Znojenje. Kažu da je seks najbolji oblik vežbe, ali za vežbanje postoje teretane. Muškarac nema vremena za znojenje u krevetu. Niko ne želi da se kapi znoja strovale u oči ili usta njihove žene.

- Predlaganje seksa u troje. Muškarac više ne može da predloži seks u troje bez da izgleda kao napaljena seks štetočina.

- Suđenje. Iako žene kažu da ne donose presudu o njegovom performansu, kao da pored kreveta stoji skup stručnjaka koji drži tablicu s rezultatima

- Kada nas pitaju da li možemo opet trenutak nakon što smo završili. Žene, dajte nam najmanje sat vremena. Ako ste upoznale muškarca koji može da prihvati taj izazov unutar nekoliko minuta od završetka seksa, onda ga čuvajte i nikada ga ne ostavljajte jer je on sigurno nekakav seksualni ratnik.

2019 © - Vesti online