Četvrtak 07.08.2014.
14:30
Telegraf, Blic

Dragan Đurić bez kajanja otkrio gde je Tijana

Dragan Đurić: Priznao da je Tijanu stavio u auto, ubio i zakopao pored Sombora
 

Dragan je rođen 22.07.1980. godine u Zrenjaninu, ima samo završenu Osnovnu školu i živi sa majkom u centru Surčina. U klanici mesare "Ambar" bio je zaposlen od aprila 2012. godine.

Ove godine je bio na odmoru od 21. jula do 5. avgusta. U vreme kada je Tijana oteta i ubijena on je bio u Bajmoku u poseti rođenoj sestri.

Vratio se na posao i uhapšen je na radnom mestu juče u toku dana. U akciji hapšenja učestvovalo je šest policajaca. Četvorica su ga privodila, a dvojica blokirala automobil kako ne bi slučajno pobegao. Draganove kolege tvrde da nije bio problematičan i da su šokirani.

Protiv ovakve grdosije devojčica nije imala šanse
 

"Kad su došli da ga hapse mislio sam da je neki problem sa novim automobilom koji je kupio, da nije možda kupljen ukraden. Ni na kraj pameti mi nije bilo da Dragan stoji iza tako strašnog ubistva", rekao je jedan od zaposlenih koji je želeo da ostane anoniman.

"On je uhapšen u svojoj mesari gde je mirno sekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a posle dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio", rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metrai težak preko 100 kilograma.

Pročitajte još:

* Tijana ubijena: Telo bačeno na smetlište

* "Sa smrtnom kaznom ne možemo u EU"

2024 © - Vesti online