Sreda 06.08.2014.
18:59
Beta

Lampard prešao na šestomesečnu pozajmicu u Siti

 Frenk Lampard
 

Lampard (36) je ovog leta napustio Čelzi i potpisao dvogodišnji ugovor sa Njujork sitijem, koji ga je prosledio na pozajmicu u Mančester siti, a nosiće dres sa brojem 18.

"Prelazak u Mančester siti je prilika da nastavim da treniram i igram na visokom nivou kako bih se potpuno spreman vratio u Njujork siti. Proveo sam nekoliko nezaboravnih dana otkako sam predstavljen u Bruklinu, ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri i uzbuđen sam", rekao je Lampard za sajt Sitija.

Lampard je karijeru počeo u Vest Hemu, igrao je na pozajmici u Svonsiju, a proslavio se u Čelziju za koji je igrao od 2001. godine.

"Video sam se sa trenerom Sitija Manuelom Pelegrinijem i nekolicinom igrača i radujem se što ću dati doprinos Mančester sitiju pre nego što pređem u Njujork", rekao je Lampard.

Pelegrini je izrazio zadovoljstvo dolaskom 36-godišnjeg igrača sredine terena.

"Frenk je prvoklasan igrač sredine terena i ovo je prilika koja svima odgovara, njemu, Mančester sitiju i Njujork sitiju. Radujem se što ću raditi s njim i uvesti ga u naš tim. Njujork je napravio sjajan posao njegovim dolaskom, a ja sam zadovoljan što će biti u našoj ekipi u prvom delu sezone u kojoj će se pripremiti za povratak u
Njujork i nove izazove", rekao je Pelegrini.

2024 © - Vesti online