Sreda 06.08.2014.
14:57 >> 16:43h
Beta

Policija sprečava krađu struje na jugu Srbije

Montere napadaju kada dođu da isključe struju

Stefanović je rekao da je akcija policije i Elektroprivrede Srbije počela jutros u šest sati, u šest kuća i četiri privredna objekta. On je kazao da se akcija "sprovodi neselektivno" i da bez obzira da li je neko Srbin ili Albanac, mora da plaća struju, ne može da švercuje narkotike i oružje.

Stefanović je rekao da se u Vranju struja seče i Srbima i Romima koji je ne plaćaju i da će isto tako biti sečena i Albancima.

"Danas ćemo u Velikom Trnovcu seći struju onima koji je ne plaćaju. I ne samo tu, nego i na svakom drugom mestu", istakao je Stefanović.

On je naglasio da policija asistira radnicima Elektrodistribucije i da nikome neće biti dozvoljeno da radnike napada fizički i preti njihovoj bezbednosti.

"Nije reč o etničkom sukobu, već o sukobu ljudi koji rade svoj posao i kriminalaca", naveo je Stefanović i ukazao da je od izuzetne važnosti da međunacionalni odnosi na prostoru Pčinjskog okruga budu na veoma visokom nivou.
 

Direktor Elektrodistribucije u Vranju Zoran Knežević rekao je ranije da u opštini Bujanovac često napadaju montere Elektrodistribucije prilikom isključenja struje. Poslednji takav napad se dogodio 31. jula.

2024 © - Vesti online