Ponedeljak 04.08.2014.
12:00
Lj. M. - Foto: Lj. Mudrinić

Vraćaju se Nikolići u Obrenovac

Povratak na ognjište: Sanja Nikolić sa decom
 

"Hvala gospođi iz Pariza. Dar mi mnogo znači pre svega zbog dece. Gotovo sve priloge humanih čitalaca trošimo na mališane", kaže zahvalna Sanja koja se ovih dana vraća u Obrenovac jer osmogodišnjeg Strahinju treba upisati u školu, a sedmogodišnja Anastasija će uskoro postati prvačić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

U međuvremenu, muž je u našoj kući u Obrenovcu osposobio jednu prostoriju. Dobili smo tri kreveta i važno je da deca sada imaju gde da spavaju a suprug i ja ćemo se već nekako snaći, dok ne opremimo još koju prostoriju", kaže Sanja.


Grku Dimitriju Mikiju Parlijarisu iz Prijedora novinari "Vesti" su takođe uručili pomoć od 20 evra koju je poslao Grk Nikos Pafilas iz Frankfurta.

"Sve je dobro dok je čovek skroman i dok ima dobrih ljudi, meni i 20 evra mnogo znači i od srca se zahvaljujem zemljaku, ali jedino bih voleo da znam odakle je Nikos. Možda smo iz istog kraja, zato bih želeo da ga i lično upoznam, baš kao i gospođu Dostu Bauer iz Frankfurta koja mi je takođe puno pomogla", ističe Dimitrije, jedini Grk u Prijedoru, koji radi na održavanju u sportskoj dvorani Mladost.

2024 © - Vesti online