Nedelja 04.04.2010.
23:03
Blick ch.

Silovana, ubijena i bačena u jezero ispred vile Džordža Klunija

Komšinica Džordža Klunija, Flora Garsija, je još uvek u šoku. Penzionerka iz Italije videla je leš devojke na Veliki petak.“Videla sa je sa prozora. Plutala je u vodi, a lice joj je bilo u vodi. Telo joj je bilo besprekorno lepo. Duge noge i lepa figura. Izgledala je kao neka zvezda. Prizor me je jako šokirao," rekla je ona medijima.

Policija: Žrtva je nedavno operisala grudi

Flora Garsija je odmah pozvala policiju. Istraga je u toku. Prvi rezultati pokazuju da je reč o 36- ogodišnjoj devojci za kojom se inače tragalo. Njen nestanak prijavljen je policiji 25. marta.

Obdukcija je pokazala da je nedavno uvećavala grudi. Na desnoj strani grudi ima tetovažu anđela, a na desnom ramenu tetovažu sa motivom sunca.


Posle obdukcije je utvrđeno da je žrtva imala seksualni odnos u vreme kada joj je prerezano grlo. Prema policiji, oružje kojim je ubistvo počinjeno je, verovatno, nož ili sekirica. Osim toga, žrtva je teško pretučena. Na potiljku ima i frakturu lobanje.

Bila je ubijena tokom seksa

Kada, gde i zašto je devojka umrla, još uvek nije jasno. "Telo je moglo da pluta danima u jezeru Komo, a zločin se mogao desiti na kilometrima udaljenosti", rekao je tužilac Antonio Naleso.

Istražitelji veruju da je motiv ubistava strast: lepa neznanka ubijena je tokom seksa i bačena u jezero.

Serijski ubica prostitutki?


U pokrajini Komo javila se još jedna strašna sumnja. U proteklih 16 godina u tom regionu je već pronađeno sedam tela žena za koje se sumnjalo da se bave prostitucijom. A u poslednje tri godine pronađena su tri leša. One su mlade, lepe žene sa Istoka. Međutim, ovaj put policija je isključila mogućnost da je 36-ogodišnja žrtva prostitutka.


2024 © - Vesti online