Nedelja 27.07.2014.
09:10
Beta

"Vreme je da se probudimo"

Srbija prvi put ima jasan plan: Aleksandar Vučić
 

"Danas, možda prvi put u savremenoj srpskoj politici, imamo jasan plan za uspostavljanje stabilne ekonomije, čvrste države sa urdeđenim javnim finasijama.

Do tog svetla moraćemo da prođemo kroz mnogo trnja u mračnom tunelu, ali sam siguran, da će na krajumandata Vlade, mnogi koji nas kritkuju, morati da priznaju da smo uradili veliki posao za našu zemlju, za našu decu", naveo je Vučić.

Vučić je to, kako prenosi Blic u izdanju od nedelje, naveo u pismu koje je objavio na Fejsbuku i Tviteru.

Premijer je dodao da je onaj ko se sukobi sa srpskim mentalitetom, navikama i taborima osuđen na propast.

"Taj začarani krug moramo da prekinemo i pobedimo sebe. Nema zavera, za sve što nam se desilo, u najvećoj meri, krivi smo sami. Sanjali smo i stradali, vreme je da se probudimo", poručio je Vučić.

Premijer je ocenio da je usvajanje niza reformskih zakona na kojima vlada radi svakako najsmeliji politički potez u poslednje dve decenije.

"Danas kada Srbija usvaja niz reformskih zakona - Zakon o radu, privatizaciji, stečaju, planiranju i izgradnji, kao i set zakona koji reglušu medijsku sferu, što je svakako najsmeliji politički potez u poslednjih dvadesetak godina, želim da vam kažem da se ova vlada neće plašiti i da neće odustati", napisao je Vučić.

2024 © - Vesti online