Subota 26.07.2014.
21:35
mozzartsport.com

Lepa vest za Partizan: Novi remi Ludogoreca

 

Ludogorec, protivnik Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, doživeo je novi kiks u veoma kratkom roku. Bugarski šampion je u prvom kolu nacionalnog prvenstva neočekivano poražen od novalije u ligi, ekipe Haskova (0:1), potom je remizirao u revanšu drugog kola kvalifikacija za evropsku elitu sa Dudelanžom (1:1), a sada je u drugom kolu PFG-a osvojio samo bod na gostovanju Černomoru - 0:0.

Izabranici Stojča Stojeva očigledno imaju problem sa realizacijom. Marselinjo i njegova zamena Bezjak su se prilično ispromašivali. Brazilac se obrukao u nekoliko situacija što njemu nije svojstveno, dok je Slovenac propustio poslednju šansu u finišu meča. Ludogorec je igrao u sledećem sastavu. Stojanov, Žunior Kaisara, A. Aleksandrov, Djakov (od 87. Zlatinski), Vitnija, Espinjo , Anise, Misidžan (od 62 M. Aleksandrov), Marselinjo (od 83. Bezjak), Abalo, Žunior Kišada.

Na tribinama stadiona u Varni našao se i pomoćni trener crno-belih Radoje Smiljanić, koji će preneti svoje utiske šefu stručnog štaba Marku Nikoliću.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Ludogoreca i Partizana igra se u sredu, 30. jula u Razgradu, a revanš je sedam danas kasnije u Beogradu.

2024 © - Vesti online