Ponedeljak 21.07.2014.
23:35
Alo.rs

Država Ceci vratila vilu?

OIsplatila dugovanja i skinula hipoteku sa vile: Svetlana Ceca Ražnatović
 

Iako je Ražnatovićeva zahtev za brisanje hipoteke u katastru, preko advokata, podnela odmah nakon otplate rate u junu prošle godine, ona je izbrisana tek nedavno.

- Predmet više nije u radu, o čemu je obavešten i njen advokat Miša Petrovski. Hipoteka, koja je postala pravosnažna 25. jula 2011. nije mogla da bude ranije skinuta jer u katastru ima mnogo predmeta u radu, pa je Cecin tek nedavno došao na red. Sada nema nikavih smetnji ako bi htela da proda kuću - kaže izvor “Alo!”.

Presudom iz maja 2011. godine osim osmomesečnog kućnog pritvora u svojoj vili, Ražnatovićeva je prema presudi Višeg suda u Beogradu, morala da u budžet Srbije uplati i milion i po evra na ime nelegalnog transfera igrača. Taj iznos je bio podeljen u tri rate, od po 500.000 evra. Prvu ratu je uplatila u julu 2011, drugu u decembru iste godine, a treću je iskeširala u 13. juna prošle godine, 17 dana pre isteka roka.

Nakon što je sudu stigao dokaz o uplati, Cecin advokat je u junu prošle godine podneo zahtev za skidanje tereta na nepokretnosti na Ražnatovićevoj vili, ali on nije rešavan doskora. Inače, kuća folk zvezde ima 683 kvadrata i prostor za rekreaciju u prizemlju od 146,10 kvadratnih metara.

Na poziv Ceci da prokomentariše ova saznanja, pevačica je dala kratak komentar.

- Ja sam poslednju platu ratu dala pre više od godinu data, tako da sam mislila da je tada i skinuta. Ne vraćam se na ružne teme, sada uživam - rekla je najpoznatija srpska zvezda i time nam dokazala da se nije mnogo bavila celom situacijom, te da nije obaveštena da joj je tek nedavno “vraćena” kuća.

2024 © - Vesti online