Subota 03.04.2010.
10:39
Vestionline

Brežančić pobegao otmičarima!

U četvrtak uveče, između 20,30 i 21,00 čas, nepoznati mladići pokucali su na vrata stana fudbalera Partizana, koji igra na pozajmici u Teleoptiku, na Novom Beogradu. Bek "crno-belih" nije gledao kroz špijunku, već je odmah otvorio vrata, a napadači su upali u stan i počeli da maltretiraju Brežančića.

On je izjavio policiji da su ga napadači vezali, pokušali da ga dave šalom, a pretili su da će mu peglom naneti opekotine po licu.

Policija sumnja da je motiv napada bila iznuda pošto je fudbaler izjavio da su mu najpre tražili da im preda novac. Nije poznato koliko su sumu otmičari tražili, ali je Brežančić opisao policiji da je otmičarima rekao da ne poseduje novac posle čega su mu trojica napadača naredili da krene sa njima u nepoznatom pravcu.

Nakon izlaska iz zgrade, mladi fudbaler, uspeo je da pobegne otmičarima, a potom je ceo slučaj prijavio policiji, koja intenzivno traga za napadačima.

Brežančić (20) je karijeru počeo u Partizanu, a prvi profesionalni ugovor sa "crno-belima" potpisao je 2007. godine. On je kasnije pozajmljivan Teleoptiku i Bežaniji, a početkom 2009. se vratio u Partizan. Zbog velike konkurencije na poziciji levog beka, trener Partizana Goran Stevanović odlučio je da Brežancić početkom godine ode na pozajmicu u Teleoptik.
 

2024 © - Vesti online