Četvrtak 17.07.2014.
21:53
mozzartsport.com

Lep izlet u Rumuniji: Jagodina odolela u Klužu!

Odlični u Evropi: Fudbaleri Jagodine
 

Podvig Jagodinaca u Rumuniji! Izabranici Mladena Dodića odigrali su bez golova sa favorizovanim Klužom u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će za sedam dana na Gradskom stadionu (20.30) pokušati da naprave fenomenalan uspeh i plasiraju se u narednu rundu.

Prema očekivanju domaćin je izuzetno ofanzivno ušao u meč, potisnuo Jagodince na svoju polovinu, ali su izabranici Mladena Dodića u tim trenucima bili odlično organizovani i maksimalno koncetrisani, pa je taj pritisak domaćina iz minuta u minut sve više opadao.

U nastavku meča ista meta isto odstojanje. Domaćin je izuzetno teško izlazio na kraj sa odbranom Ćurana, koji su čekali svoju šansu za kontranapad i dočekali je u 56. minutu. Po desnom boku odlično je prošao Arsenijević, usledio je oštar centaršut, a lopta se odbila pravo pred noge Jakimovskom, koji je snažno šutirao, ali loptu praktično na gol liniji zaustavio požrtvovani Mateo Sušić. Samo nekoliko minuta kasnije u dobroj prilici je bio i Šušnjar, koji je u odličnom naletu uspeo da izbaci protivničkog golmana, ali su ga u posednjim trenucima osujetili defanzivci Kluža.

Kluž - Jagodina 0:0

Stadion: Dr. Konstantin Radulesku. Gledalaca: Oko 7.000. Sudija: Aleksej Nikolajev (Rusija).

KLUŽ: Felgeiras, Rada, Ilarije, Sušić, Lopes, Deak, Aitor (od 88 Paun-Aleksandru), Muniru, Kostea (od 58. Jakoliš), Ogbu, Negruc (od 75. Kristijan).

JAGODINA: Đuričić, Šimac, Mihajlović (od 54. Gašić), Milinković, Filipović, Mitišević, Cvetković, Jakimovski (od 84. Lepović), Đurić (od 77. Martinović), Arsenijević, Šušnjar.

2024 © - Vesti online