Petak 02.04.2010.
17:43
Tanjug

Uhapšen zbog napada nožem

Veljović je Tanjugu kazao da je ovom događaju prethodio sukob uhapšenog Petra Bobića, inače radnika u kiosku "Tvrđava" i maloletnog P.N, koji je bio u društvu sa još tri maloletna lica, a najverovatnije zbog neplaćenog računa oko kupovine robe u navedenom kiosku.


Direktor policije je naveo da je iz ovih razloga došlo do sukoba između Bobića i tih maloletnih lica, pri čemu je Bobić izvadio nož i u predelu grudnog koša, zadao udarac maloletnom P.N.


"Protiv Bobić Petra je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova i u zakonskom roku će biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju" rekao je Veljović.


Veljović je naveo da je maloletni P.N. zadobio teške telesne povrede, opasne po život i da je hospitalizovan na Urgentnom centru Kliničkog centra, gde se lekari i dalje bore za njegov život.


Kako je Tanjugu izjavio portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović maloletni P.N. je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.


Povređeni P.N. smešten je na odeljenje intenzivne nege kardiohirurške klinike.
On je dovezen u Urgentni centar bez svesti i najpre je bio na odeljenju za reanimaciju, a potom je prebačen na kardiohiruršku kliniku.

2024 © - Vesti online