Sreda 16.07.2014.
22:00
beta

Petković drugo pojačanje Radničkog

 

"Još smatram da sam mlad igrač u usponu. U poslednjih pet godina u nekoliko klubova mislim da sam pravio velike uspehe i ostavio veliki trag. Isto, ako ne i više, očekujem od ove sezone u Radničkom. Nadam se igranju u Ligi šampiona, odlasku na fajnal-siks, a zašto da ne, i osvajanja titule prvaka Evrope", rekao je Petković na promociji u Kragujevcu.

Petković je ponikao VK Beograd, a potom je u inostranstvu nastupao za Galatasaraj, pa potom u Budvi, da bi na kraju igrao za Barselonetu. Petković je posle Marka Ćuka drugo pojačanje Radničkog za novu sezonu. Sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska Petkovicha u klub i dodao da ekipa još nije kompletirana.

"Marko, iako još mlad, ima dosta interesantnu i impresivnu biografiju. Tako smo, posle angažovanja Marka Ćuka, sa dva Marka rešili problem na levoj strani, uz Srđana Vuksanovića, koji ostaje u klubu. Sredinom sledeće nedelje ili posle Evropskog prvenstva biće predstavljen još jedan igrač sa kojim smo se dogovorili, a koji nam je izuzetno bitan", kazao je Vasović.

On je rekao i imena vaterpolista iz prošlogodišnjeg sastava, koji će ostati u Kragujevcu.

"Polako sklapamo sastav, a sigurno je da ostaju Zdravko Radić, Aleksandar Ćirić, Srđan Vuksanović, Dušan Marković, Miloš Miličić, Boris Popović, Ivan Basara i Stefan Popović. Priključiće im se i Nikola Bogdanović, koji je bio na pozajmici u
Kikindi. Tu je još nekoliko mlađih igrača sa kojima smo u kontaktu i još dva-tri ozbiljnija imena", kazao je Vasović.
 

2024 © - Vesti online