Sreda 16.07.2014.
05:32
Z. Marjanović - Vesti

Dao otkaz jer hoće da radi


Foto: Ilustracija

- U dosadašnjoj praksi video sam da se umesto rada u preduzeću mnogo više ceni koliko alkohola možeš da popiješ, koliko partija karata možeš da odigraš za vreme dok si na poslu, koliko nahvataš i neposrednom rukovodiocu preneseš informacija, a ne koliko znaš, koliko radiš i koliko se zalažeš na poslu. Shvatio sam da to nije sredina u kojoj želim da provedem svoj radni vek prećutno podržavajući sve to zbog čega bih se na kraju kajao i pitao se zbog čega sam sve to učinio - napisao je Vulišić.


On je istakao da je u poslednje vreme postao predmet rasprava i ogovaranja od kolega koji su privilegovani u preduzeću.


- Zbog svega toga, svojim poštenim radom, znanjem i umećem, zalaganjem i ponašanjem shvatio sam da ne pripadam takvom radnom i ljudskom okruženju - naveo je dalje ovaj radnik.


Zoran Vulišić je u Fabrici reznog alata radio do 2001. godine kada je iz preduzeća otišao samoinicijativno zbog neispaćenih plata, a na posao se vratio na poziv i insistiranje direktora koji je veoma cenio njegov odnos prema radu i majstorsku stručnost. O Vulišiću u većinskom sindikatu imaju najbolje mišljenje kao čoveku i majstoru.

2024 © - Vesti online