Subota 12.07.2014.
11:53
Beta

Kiša nije pokvarila provod, Glorija Gejnor oduševila fanove

Uprkos kiši i blatu odličan provod na Egzitu
 

Gloriju je na Egzitu pratio sjajan mnogočlani bend, koji je svojom besprekornom izvedbom i zvukom zadivio publiku, a posebnu pažnju su izazvali prateći vokali. Upravo sa jednim članom pratećih pevača Harvijem Hjubertom, Gloria je otpevala i nezaboravni hit "My First, My Last, My Evertyhing", koji je svojevremeno snimila i izvodila sa pevačem Berijem Vajtom.

U ponoć su pred pun Mejn izašli i dugoočekivani Rudimental, bend koji je publika dočekala sa velikim uzbuđenjem, a atmosfera se zagreva i sasvim je jasno da svi željno isčekuju prve taktove njihovog trenutno globalno popularnog hita "Waiting all night".

U nastavku večeri na Dens areni nastupio je Karl Koks, koji je već nastupao na festivalu i koji je postao omiljeni gost, a ovog puta je pripremio "bek tu bek" nastup zajedno sa Danny Tenaglia.

Rokerski Fjužn stejdž bio je rezervisan za britance Ejžn dab fondejšn.

Zbog kiše su se oglasili i organizatori festivala koji su poručili da su ovakve situacije normalne i da se dešavaju na svim festivalima, pa i na Egzitu, te da će program teći po utvrđenoj satnici.

2024 © - Vesti online