Četvrtak 10.07.2014.
21:03
Beta

Liga Evrope: Čukarički prošao San Đuliju, loša igra u Andori

 Detalj sa prve utakmice na Banovom brdu
 

Beogradska ekipa je danas na stadionu Komunal u mestu Andora La Velja remizirala bez golova sa San Đulijom. Čukarički je imao veći posed lopte, ali fudbaleri kluba sa Banovog brda nisu uspeli ozbiljnije da ugroze protivničkog golmana Hesusa Nogerola. Filip Stojković i Petar Bojić su imali prilike na početku susreta, ali je Nogerola lako zaustavio oba udarca.

San Đulija je u 18. minutu imala odličnu šansu, kada je golman gostiju Borivoje Ristić loše ispucao loptu, koja je došla do Migela Sotoa, ali se srpski fudbaler snašao i odneo loptu ispred protivnilka.

Čukarički je u 32. minutu dao gol, ali je pogodak Nikole Stojiljkovića arbitar iz Jermenije Zaven Hovhanisjan poništio zbog sumnjivog ofsajda.

Ekipa iz Andore je bila bolji rival u drugom poluvremenu, ali nijedna ekipa nije imala izgledniju šansu za gol. Soto je sredinom drugog dela pogodio stativu kada je centrirao iz kornera.

Utakmica je odigrana pred nekoliko stotina gledalaca na stadionu Komunal u mestu Andora La Velja.

Čukarički će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv austrijskog Gredinga. Prva utakmica će biti odigrana 17. jula na Banovom brdu, dok je revanš sedam dana kasnije u Salcburgu.

2024 © - Vesti online