Četvrtak 10.07.2014.
11:23
mozzartsport.com

Nejmarov agent: Skolari je kreten, arogantan, odbojan, sujetan i smešan

 Selektor Brazila Luis Felipe Skolari
 

Verovatno i očekivano mediji su se okrenuli protiv trenera, neki su mu čak poručili da ide u pakao. Ipak, nije se očekivalo da će i fudbalski radnici, pogotovo oni koji su na neki način povezani sa njim, odlučiti da ospu paljbu po stručnjaku.

Agent prve zvezde Brazila Nejmara Vagner Ribeiro je uputio oštre kritike na račun Skolarija. On je na svom Tviter profilu napisao šest stavki koje je potrebno da trener ispuni kako bi seo na klupu Brazila.

„Šest uslova da bi postao selektor Selesaa: 1. Treniraj Portugaliju i ne osvoji ništa; 2. Treniraj Čelzi i dobi otkaz; 3. Treniraj Uzbekistan; 4. Vrati se u Brazil, preuzmi veliki klub i odvedi ga u drugu ligu; 5. Traži otkaz 56 dana pre kraja lige kako bi izbegao ispadanje; 6. Budi matori kreten, arogantan, odbojan, sujetan i smešan", napisao je Ribeiro na svom Tviter profilu.

Žestoke uvrede Nejmarovog agenta, ali i bliskog prijatlelja, sigurno pokazuju da će Skolari napustiti klupu Brazila, mada on veruje da je uradio dobar posao. Ipak, Ribeiro je izostavio to da je Skolari sa Brazilom 2002. godine osvojio Mundijal, da je sa Palmeirasom, koji pominje u četvrtoj stavki, osvojio brazilski kup, a pritom popularni Veliki Fil nije vodio nacionalni tim Uzbekistana, već tim iz ove zemlje.

2024 © - Vesti online